Organisation og engagement

Klap en Fisk, der blev dannet i januar 2009 i Hundested, er en almennyttig forening. Bestyrelsen tæller syv personer. Vi har herudover etableret en aktivgruppe på omkring 30 personer, der indgår i forskellige arbejdsgrupper. Foreningen har op imod 200 medlemmer, et tal, der stadig vokser.

Bestyrelsen og aktivgruppen råder over mange forskellige personlige og faglige kompetencer. Vi er repræsenteret inden for erhvervsgrupper som maskinarbejdere, skoleledere, håndværkere, biologer, lærere, journalister, geologer og fiskere m.m. Så vi udgør et bredt mix. Vi har i fælleskab lagt i tusindvis af arbejdstimer i de ting, der er gennemført.

Bestyrelsen

Finn Nyhuus Kristoffersen (formand)  tlf. 2928 9899

Henning Bjerregaard (kasserer)           tlf. 2097 9711

Anne Mailand Hansen                            tlf. 2029 5967

Erik M. Sørensen                                   tlf. 4798 0034

Søren Koefoed                                       tlf. 4793 9546

Johnny Madsen                                     tlf. 4131 5035

Inge Hansen                                          tlf. 4020 9152

Kursen er sat . . . .

---mod et oplevelse- og aktivitetscenter, der kan dække vores behov for bl.a. fleksibel udstillingskapacitet, maritime muligheder for børn og unge, et bedre samspil med havnens øvrige aktiviteter, et medieområde, en lokal skoletjeneste - alt i alt et center, der vil skabe mange muligheder for lokalbefolkningen, turisterne og ikke mindst områdets institutioner.

Bygget ind i en gedigen og præsentabel ramme på Hundested Havn.

---mod Hundestedliv i gamle dage, forstået som redigering, klipning og nyopsætning af gamle filmoptagelser med dagliglivet i Hundested Kommune som motiv. Dette arbejde resulterede i filmen "Verden ifølge Hundested". Her stillede bl.a. de tidligere borgmestre Bent Sørensen og  Hans Schwennesen sig til rådighed med viden, tekst og tale. Den tekniske del af projektet skete i samarbejde med TV-Nordsjælland.

Filmen havde premiere i 2016 i Hundested Kino og blev i dette år vist over flere omgange. Filmen sælges som DVD og kan købes på biblioteket og i lokale supermarkeder, bl.a. i Meny.

Vi arbejder i øjeblikket på en film om Lynæs

 

Indmeldelse

Foreningens kontonr.:

0552+101113

Bliv medlem af Fiskeriets og Havnens Hus

FOR 100 KR. OM ÅRET ER DU MED TIL AT STYRKE OS OVER FOR MYNDIGHEDER OG FONDE.

Meld dig ind

P.S. Regnestykket, nederst, er et spamfilter - og skal udfyldes!

Her finder du os